Hanna utbildade sig till osteopat i London och efter det jobbade hon på flera väletablerade kliniker i och utanför storstaden och fick en bred erfarenhet i sitt yrke. När familjen flyttade till Hong Kong 2013, behandlade Hanna patienter på en stor klinik med integrerad medicin och samarbetade med olika terapeuter.  Efter Asien-vistelsen jobbade Hanna på en av Edinburghs mest populära osteopatkliniker och hade glädjen att hjälpa många kvinnor med besvär runt graviditeten och hade även privilegiet att behandla spädbarn med bl a magont och svårighet att komma till ro.

 

Hanna har en BSc (Hons) Osteopathy från College of Osteopaths i London. Det är en krävande femårig universitetsutbildning i osteopati. Under tiden utomlands var Hanna medlem i General Osteopathic Council i Storbritannien där Osteopati är en del av primärvården. Hanna är medlem i Svenska Osteopatförbundet, hon har en ackrediterad utbildning, har ansvars-och patientförsäkring och fördjupar sina kunskaper inom Osteopati varje år. Hanna har utbildat sig vidare inom kraniell osteopati (cranial osteopathy), under flera år och använder ofta dessa metoder i sina behandlingar. 

Under sina år som verksam osteopat har Hanna haft den fantastiska möjligheten att hjälpa patienter mellan 0 och 90 år att må bättre; allt från maratonlöpare med muskelskador till de som väntar på en ny höft pga artros; från 90-åriga pianister med en stel axel till tonåringar med onda ryggar. 

Numera är Hanna baserad i Helsingborg och ser fram emot att sprida kännedom om osteopati och hjälpa nyfikna människor här som är måna om sin hälsa.  

 

Följ Sund Osteopati på Facebook:

  • Facebook - Grey Circle